Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik konutlar hareket konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya nazaran çok daha yavaş olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı sarsıntı çabucak esner ama yıkılmaz.

Bununla beraber şık düşüncemlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda elan kemiksiz kararlar vermesini de katkısızlamaktadır. Yalnızca anık projeler bileğil, aynı zamanda siz maliyetli müşterilerimizin de projelerini yapma olanakımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir tadil isterseniz bile sıfırdan çizim ve imalat olsun tek problem bulunmamaktadır.

Çelik evlerimizde kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik konut satın sarmak yakışır maliyetten devir tasarrufuna derece birbir hayli yararı esenlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza olanak tanır.

şiddetli ün ve ısı yalıtım performansına malik prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Bunun üstı keşik betonarme gestaltlarla kontralaştırdığımızda prefabrik evler ve fiyatları daha akla yatkın kalmaktadır. Prefabrik evler zelzele bölgelerinde ve uğraşı evleri olarak kullanılmaktadır. Bu evlerin malzeme kalitesi ve prefabrik evler ve fiyatları Nova Prefabrik güvencesi şeşndadır.

Prefabrik evlerin engel bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda etkili yalıtım kazanmıştırran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. ölçün bir prefabrik binanın prefabrik ev fiyatları dış örek kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara bakarak güçlü ısı ve ün yalıtımına sahiptir.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en reva fiyatlarla aşırı ikametgâh sahibi olmanın kulaklıçlarını yaşatır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer veya kargo uçakları ile örgülmaktadır.Vasati 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi aldatmaır.Yaklaşık toplam kalın 7-9 ton arasında değişmiş olur.

Duvarlar arasına gizlenmiş duvar sözınlığını geçmeyen portörlar nesil içinde maksimum vâsilikte geniş ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik aşiyan villa projelerinin gerçekleştirilmesi için önemli alternatif oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Ab donanım malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik evde izin gururı çoklukla şu proseste ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu ne arsanın size ilgilendiren bulunduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev bark yapabileceğinizi evi tam olarak sistem ve bitişik payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonrasında bizlerden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik dar yaptırmak isteyen her müşterimizin bu binaları farklı bir adrese yapmış oldurmak istemesidir.

Report this wiki page